داروخانه شبانه روزی دکتر زرگری داروخانه شبانه روزی دکتر زرگری
کرم آبرسان دورچشم سری هیالورون الی ژن

کرم آبرسان دورچشم سری هیالورون الی ژن

145,000 تومان

تعداد
  • آبرسان قوی
  • مناسب چروک و خطوط دورچشم
  • طراوت بخش پوست
به اشتراک بگذارید
توضیحات محصول

مواد موثره:

سدیم هیالورونات

سدیم هیالورونات یکی از مشتقات اسید هیالورونیک است. اسید هیالورونیک ) (HAیا نمک آن هیالورونات سدیم یکی از ترکیبات مهمی است که توسط صنایع زیبایی شناخته شده است. این اسید ساختار اسفنجی داشته و قادر است بین 6 تا 600 برابر حجم خود آب جذب کرده و سپس بسته به بافتی که در آن قرارمی گیرد این آب را آزاد کند. همچنین به عنوان سپر و ضربه گیر عمل کرده و همراه با کلاژن و الاستین پوست چارچوب پوست را که رنگ و حالت طبیعی به پوست می دهد، می سازد. به علت داشتن قدرت استثنایی جذب و نگهداری آب، HAبه عنوان آنتی اکسیدان لقب «اسفنج طبیعی» گرفته و یکی از کارکردهای آن هیدراته کردن فیبرهای کلاژن است. سدیم هیالورونات قدرت نفوذ بیشتری نسبت به اسید هیالورونیک داشته و به عنوان یک آبرسان قوی و استحکام بخش کلاژن عمل می کند که باعث حفظ رطوبت پوست، پر شدن خطوط، کاهش علائم پیری، شادابی، طراوت و بهبود ضایعات پوستی می گردد.

گلایسین

گلایسین از لحاظ ساختاری کوچکترین اسیدآمینه بوده و منبع اصلی نیتروژن برای ساخت سایر اسیدهای آمینه به شمار میآید. این اسیدآمینه شدیداً قطبی، و آب دوست هست. گلایسین اسید آمینه اصلی موجود در کلاژن است ( حدود یک سوم) که در بازسازی پوست دخالت داشته و همچنین در ترکیب با اسید آمینه آرژنین، کراتین را میسازد که ماده ضروری برای تامین انرژی ماهیچه و بازسازی پوست است.

آرژنین

آرژنین یکی از بیست اسید آمینه اصلی یاختههای زنده است که در بدن انسان نوعی اسید آمینه نیمه ضروری به شمار میرود. آرژنین باعث خنثی شدن رادیکال های آزاد شده و با این عمل از روند تخریب پوست و اندام ها می کاهد و از طرفی دیگر باعث تقویت سیستم ایمنی و افزایش استقامت بدنی نیز می گردد.

آرژنین یک ماده بسیار آبرسان است. همچنین به پوست کمک می کند تا اجزایی مانند سرامید ها، کلسترول، اوره و گلیکوز آمینوگلیکان ها را تولید کند. این ترکیب با لیپید های موجود در پوست آنرا را لطیف و درخشان می کند. تحقیقات نشان داده است که آرژنین باعث افزایش تولید کلاژن در پوست می شود. این امر همچنین به تسریع بازسازی سلول در پوست کمک می کند و آن را سالم و درخشان نگه می دارد.

عصاره پروتئین هیدرولیز شده ابریشم

ابریشم، یک پروتئین طبیعی است که به وسیله کرم ابریشم، تولید می شود. تار ابریشم، به قدرت و استقامت بالا و درخشش زیاد معروف است.
از گذشته های دور، از تارهای ابریشم، پارچه تولید می کردند. اما علاوه بر این، از ابریشم، برای درمان زخمهای پوستی و تهیه پودر آرایشی هم استفاده می شده است.
در سالهای اخیر، ابریشم نقش مهمی در محصولات آرایشی و بهداشتی پیدا کرده است. این ماده، خاصیت آبرسانی بالایی برای پوست دارد.
پروتئین ابریشم، برای اینکه براحتی جذب بافت پوست بشود، لازم است ابتدا هیدرولیز شود. هیدرولیز شدن، در واقع، عملیات خرد و تبدیل شدن ملکولهای بزرگ در مواجهه با آب، به ملکولهای کوچک است. در عمل هیدرولیز کردن، پروتئین به ملکولهای بسیار ریز به نام آمینو اسید تبدیل می شود. به خاطر وزن ملکولی بسیار پایین آمینو اسیدها، آنها براحتی جذب پوست می شوند و آن را از درون تغذیه می کنند.
ابریشم حاوی اسیدهای آمینه متنوعی است که به پوست انسان شباهت دارد و از راه هوا نفوذ پذیری بسیار مطلوبی دارد، همچنین یک مرطوب کننده عالی و فعال است که در مورد هر نوع پوستی کاربرد دارد.
ساختار پروتئین ابریشم متخلخل است و به همین دلیل به آسانی مولکول های آب را پخش کرده و برای مدت طولانی پوست را مرطوب نگه داشته و از خشک شدن پوست جلوگیری می کند.


مشخصات محصول
سایز 43'v
کشور سازنده
دیدگاه کاربران (0)
لطفا برای ثبت دیدگاه ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید - ورود به حساب کاربری

سبد خرید

    سبد خرید خالی است

حساب کاربری

فراموشی رمز عبور؟
تا به حال عضو نشده اید؟